Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Godnattsanger med popteft

Christine Sandtorv fra Ephemera er down with the kids, bokstavlig talt.

||| ALBUM: Ord som «avslapningsmusikk» skaper kanskje assosiasjoner til hvalsang og turistifiserte kafeer på Ibizas strender, men med «Stjerneteller - godnattsanger» tar Christine kreasjonen tilbake i rekreasjonen.

Joda, dette er nattasanger som spinner rundt pyjamas, sovende blomster og foreldre som er dritglade for å ha barn. Men, hei, ikke gå, ironikere, barnløse og førjulstressa alenemødre!

Strøkent popprosjekt
Takket være den forbilledelige evnen Sandtorv, jazzmusikerne, barnekoret og Kings Of Convenience-produsent Davide Bertolini har til å holde alt nede, er platen noe for både far, mor og utflyttede barn med sans for organiske, strøkne popprosjekt.

Tidligere Ephemera-medlem Sandtorv kan fremdeles skape florlette refreng som umerkelig fester seg, hør bare «Forglem meg ei» og høstens mest rørende 2 minutter og 20 sek: «Fugl i det grønne tre».

Ikke bare søtt
Den mørkere «Midt på natten» bringer tankene mot Hope Sandoval & The Warm Inventions, og skaper variasjon i det sukkersøte.

Hørte jeg noen si aj aj aj buff?

«Stjerneteller - godnattsanger»

Christine Sandtorv

4 1 6
Plateselskap:

Ifemmera Records/Musikkoperatørene

Se alle anmeldelser

Ja, de tre vandringsmenn på veien går harde tider i møte.

image: Godnattsanger med popteft
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media