Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Godt i gang på Kongsberg

Allerede klokka 12 i går formiddag tjuvstartet jazzen i Kongsbergs festivalgate, en tjuvstart som fortsatte utover kvelden med Eldbjørg Raknes' vokaljazz og Clarence «Gatemouth» Browns blues.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I ettermiddag åpner utenriksminister Knut Vollebæk og skuespiller Anne Marie Ottersen sølvbyens 34. jazzfestival. Så overtar musikken fram til morgensiden søndag. Og arrangørene ser lyst på sakene.

- Forhåndssalget har gått bedre enn på lenge, noen klubber er allerede utsolgt, sier festivalleder Tore Flesjø, og tilføyer:

- Men til de store konsertene med Branford Marsalis Quartet i kveld, Chick Corea & Origin i morgen og Cassandra Wilson lørdag er det ennå billetter. Folk som vil ha med seg midnattskonserten med Take 6 i kirken søndag bør imidlertid være kjappe.

I Kongsberghallen er storskjermen på plass , og konsertprogrammet er lagt opp slik at de fotballfrelste kan få med seg både kvartfinaler og konserter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!