Godt norsk fra Berlin

Norsk toppmøte for begeistrede berlinere er blitt albumet «Norwegian Woods».

AMBASSADØRER: Solveig Slettahjell og Morten Qvenild er sterke ambassadører for norsk jazz på konsertopptak fra Berlin. Her er de i aksjon i Operaen i Oslo under Oslo Jazzfestival 2012. FOTO: TERJE MOSNES
AMBASSADØRER: Solveig Slettahjell og Morten Qvenild er sterke ambassadører for norsk jazz på konsertopptak fra Berlin. Her er de i aksjon i Operaen i Oslo under Oslo Jazzfestival 2012. FOTO: TERJE MOSNES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: 11. mars i år arrangerte det tyske plateselskapet ACT en konsert med Solveig Slettahjell, Bugge Wesseltoft, Knut Reiersrud, Mathias Eick og In The Country i Berlin-Filharmoniens Kammermusiksaal.

Albumet «Norwegian Woods» med om lag en time musikk fra den konserten er nå utgitt i ACT-serien «Jazz at Berlin Philharmonic».

Et skår i gleden er at Mathias Eicks bidrag er utelatt fra albumet på grunn av «kontraktproblemer». Trist, siden Eicks lyriske trompet klanglig og stemningsmessig må ha passet som hånd i hanske i den overveiende stillferdige, melodiske og vakre musikken.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer