AMBASSADØRER: Solveig Slettahjell og Morten Qvenild er sterke ambassadører for norsk jazz på konsertopptak fra Berlin. Her er de i aksjon i Operaen i Oslo under Oslo Jazzfestival 2012. FOTO: TERJE MOSNES
AMBASSADØRER: Solveig Slettahjell og Morten Qvenild er sterke ambassadører for norsk jazz på konsertopptak fra Berlin. Her er de i aksjon i Operaen i Oslo under Oslo Jazzfestival 2012. FOTO: TERJE MOSNESVis mer

Godt norsk fra Berlin

Norsk toppmøte for begeistrede berlinere er blitt albumet «Norwegian Woods».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

ALBUM: 11. mars i år arrangerte det tyske plateselskapet ACT en konsert med Solveig Slettahjell, Bugge Wesseltoft, Knut Reiersrud, Mathias Eick og In The Country i Berlin-Filharmoniens Kammermusiksaal.

Albumet «Norwegian Woods» med om lag en time musikk fra den konserten er nå utgitt i ACT-serien «Jazz at Berlin Philharmonic».

In The Country, Solveig Slettahjell, Bugge Wesseltoft, Knut Reiersrud«Norwegian Woods. Jazz at Berlin Philharmonic II» (ACT/Musikkoperatørene)                                                                                     Stor norsk helaften i Berlin.

Et skår i gleden er at Mathias Eicks bidrag er utelatt fra albumet på grunn av «kontraktproblemer». Trist, siden Eicks lyriske trompet klanglig og stemningsmessig må ha passet som hånd i hanske i den overveiende stillferdige, melodiske og vakre musikken.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn