<strong>AMBASSADØRER:</strong> Solveig Slettahjell og Morten Qvenild er sterke ambassadører for norsk jazz på konsertopptak fra Berlin. Her er de i aksjon i Operaen i Oslo under Oslo Jazzfestival 2012. FOTO: TERJE MOSNES
AMBASSADØRER: Solveig Slettahjell og Morten Qvenild er sterke ambassadører for norsk jazz på konsertopptak fra Berlin. Her er de i aksjon i Operaen i Oslo under Oslo Jazzfestival 2012. FOTO: TERJE MOSNES Vis mer

Godt norsk fra Berlin

Norsk toppmøte for begeistrede berlinere er blitt albumet «Norwegian Woods».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: 11. mars i år arrangerte det tyske plateselskapet ACT en konsert med Solveig Slettahjell, Bugge Wesseltoft, Knut Reiersrud, Mathias Eick og In The Country i Berlin-Filharmoniens Kammermusiksaal.

Albumet «Norwegian Woods» med om lag en time musikk fra den konserten er nå utgitt i ACT-serien «Jazz at Berlin Philharmonic».

Et skår i gleden er at Mathias Eicks bidrag er utelatt fra albumet på grunn av «kontraktproblemer». Trist, siden Eicks lyriske trompet klanglig og stemningsmessig må ha passet som hånd i hanske i den overveiende stillferdige, melodiske og vakre musikken.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer