- Godt planlagt

BERGEN (Dagbladet): - Vi føler vi har en andel i Arnes tv-priser. Det var jo vi som la det opprinnelige grunnlaget. Gutten var absolutt planlagt, sier en stolt mamma Andi og pappa Jakob Hjeltnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gullgutter i ruta

- En stor dag for oss, sier de stolte foreldrene til dobbeltvinnende Arne Hjeltnes. De hadde tatt turen fra Voss for å overvære Gullruten-showet fra Forum kino i Bergen. Etter sending tok Arne med seg foreldrene på «Gullrutefest» rett over veien. Og dit dro de fleste tv-kjendisene.

I Spania satt Arnes kone, Cathrine Gehrken og de to døtrene deres. De hadde fått med seg Arnes triumfkveld på parabol, og det ble en lengre prat på mobiltelefon etter at sendingen var vel overstått.

- Det er nok ikke så dumt å vokse opp på landet, mener mor Andi og sikter til Voss. Men iler til med å si at Arne og hans to yngre brødre flyttet ti ganger i oppveksten på grunn av farens legepraksis. Og det var i Kristiansand at Arne så dagens lys første gang.

- Det tok lang tid før han kom, men han synes nå å trives i rampelyset likevel, sier foreldrene. I talen sin, etter å ha blitt kåret til Folkets tv-favoritt, takket Arne foreldrene for en trygg og god oppvekst. Så beundringen er gjensidig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer