<strong>I BEDRE FORM:</strong> Løgnaslaget - med Rune Andersen, Per Inge Torkelsen og Dag Schreiner - har funnet formen i «Vi rydder opp». Foto: Dag Magne Søyland
I BEDRE FORM: Løgnaslaget - med Rune Andersen, Per Inge Torkelsen og Dag Schreiner - har funnet formen i «Vi rydder opp». Foto: Dag Magne Søyland Vis mer

Godt ryddet

Løgnaslaget har ryddet opp i «Vi rydder opp».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SHOW: Showet som i april hadde premiere i Stavanger som «Løgnaslaget rydder opp» er fortsatt godt gjenkjennelig i den versjonen som nå vises i Oslo.  

Les anmeldelse fra Stavangeren her: To for prisen av en.

Men den oppdaterte utgaven av showet er langt strammere og mer veldreid, med mer gjennomført rytme og timing.  

Noen få numre er lagt til, noen få er helt strøket og savnes ikke, andre er strøket i. Rune Andersens politikerparodier er aktualisert til etter valget, inkludert godbiter fra valgnatta.  

Høydepunktene - heri inkludert Schreiners doble pavenummer (tekst dels av Schreiner, dels av Torkelsen), Schreiner og Torkelsens kreftsang «Eg ska leva te eg dør» (skrevet av Torkelsen med melodi av Aslaksen) og Kaizers-møter-Egner-med-et-bittelite-innslag-av-Bernstein/Sondheim-musikalen (av Aslaksen og Torkelsen) er heldigvis beholdt.  

I tillegg spilles showet nå uten pause, og rekkefølgen på innslagene er stokket om, med en mer dynamisk struktur som resultat.  

«Vi rydder opp» har hatt svært godt av opprydningen.  

Showet returnerer til Stavanger etter endt spilleperiode i Oslo, og skal også spilles i Sandnes.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer