Godt skjult popstjerne

Med brunkrem utover hele ansiktet, en turban i sølv og mørke solbriller er Dr. Bombay sikker på at hans egentlige identitet forblir en hemmelighet. Men massevis av plater selger han, åkke som.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Mora mi er dansk og faren min har røtter i Asia. Jeg har vært snekker, jordbærplukker, isselger og taxisjåfør, forteller Dr. Bombay. Mer får vi ikke vite om den mystiske artisten, annet enn at han bor i Malmö. Og har solgt 60000 eksemplarer av singelen «Calcutta (Taxi, taxi, taxi)».

- Suksessen kom som et sjokk. Jeg hadde aldri ventet at det skulle ta så av, innrømmer han bak løsskjegget. Bare i Norge har over 20000 mennesker kjøpt singelen.

- Jeg vil lage musikk som er morsom å høre på og som man blir glad av. Det er altfor mye depressiv musikk som lages, hevder artisten.

Hvem det er som skjuler seg bak all staffasjen nekter han å avsløre.

- Men jeg lover deg at hvis jeg hadde gått opp på rommet, dusjet og tatt på meg vanlige klær, så hadde du aldri kjent meg igjen. Av og til har jeg skiftet etter konsertene mine og gått ned blant publikum mens de har skreket etter mer Dr. Bombay. Ingen har kjent meg igjen, sier han fornøyd.

I går var han en snartur innom Oslo før han dro til Hadeland for én eneste norgeskonsert. Denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer