Golden kløft

Ingen priser til Angelina Jolie under årets Golden Globe, men i konkurransen om dypeste kløft...

Årets Golden Globe show i Los Angeles var som vanlig en stjernespekket aften. Filmstjernene viste seg frem i all sin glans og av og til i all sin gru. For noen var uheldige med aftenens festantrekk. Debra Messing fra «Will & Grace» så mer ut som en sebra i en svart og hvit stripete kjole, mens Frances O'Connor, aktuell i «A.I» så ut som hun var klar for hageselskap i sin frynsete gule kjole.

Kløft

Angelina Jolie var kledd i en ferskenfarget kjole, som så vidt holdt på plass puppene. I sin svarte og meget utringede kjole fikk Jolie konkurranse fra den meget elegante Charlize Theron. Sexbomben Jennifer Lopez, som Dagbladet.nos lesere kåret til mest sexy i forrige uke, var lårkort under aftenens fest.

Blått

Svart er alltid en fulltreffer under gallaselskaper. Julia Roberts var i kledd en lang svart kjole. Elegant, mens kanskje litt kjedelig? Ellers sto blått i søkelyset. Catherine Zeta-Jones, Joan Allen og Laura Linney var alle kledd i blå-fargenyanser. Mens gjengen fra «Sex og Singleliv» satset på sommerlige pastellfarger.

Kløft 2000

Stjernene elsker å feire seg selv. Grammy, Emmy og Oscar: Å se eller bli sett, og helst det siste. Med nattens Golden Globe er årets sjøldigging godt igang, og allerede kan vi fastslå at fjorårets utringinger fortsettes - og utfordres. Dagbladet.no har samlet et knippe av fjorårets mer eller mindre påkledte

kvinner på kjendisenes røde løper. Se bildene!.