Golden sommer

Johan Golden og Sarah Natasha Melbye skal bo seks uker i campingvogn - og lokke sommerlytterne til Kanal 24.

-  Jeg skal bli verdens beste sommerturist, sier Golden. I seks uker skal han og makkeren lage radio fra en stor, sølvfarget campingvogn i Kanal 24s sommersatsing «Sommerturné». Underveis skal de forflytte seg mellom ulike sommeridyller på Sør- og Østlandet, fra Kristiansand i vest til Fredrikstad i øst. Programlederparet har planer om å grille, fiske og bade under direktesendingene, som skal gå hver dag fra 20. juni.

-  Sarah og Johan kommer til å lage en perfekt kombinasjon av ablegøyer og lun sommerstemning, ifølge programdirektør Sebastian Løberg i Kanal 24.

Både turister og fastboende i sommerbyene kan dessuten være publikum til sendingene, som skal gå på kanalen hver dag fra ni til tolv fram til 14. august.

Styret i Adresseavisen går inn med ytterligere 2, 66 millioner kroner for å hjelpe på kapitalbehovet på 14 millioner kroner i Kanal 24.

-  Vi er kommet til at vi er best tjent med å støtte kanalen, og styret var enstemmig i sitt vedtak, sier styreleder Kaare M. Gisvold i Adresseavisen til Kampanje.

Adresseavisen eier i dag 19 prosent av Kanal 24.

Vedtaket i styret er gjort under forutsetning av at samtlige av de øvrige eierne går inn med sine respektive andeler av den friske kapitalen på 14 millioner kroner som Kanal 24 skal tilføres.

TV 2 og Agderposten har allerede sagt at de blir med videre, nå gjenstår bare styrebehandlingen i Fædrelandsvennen.

SOMMERJOBB: Sarah Natasha Melbye.
SOMMERJOBB: Johan Golden.