Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Goldfinger

KLASSIKER1 disk, WS 1.77:1, Dolby mono

Neste film»»

««Forrige film

Flere av filmene i Bond-serien er stor underholdning og da de nylig ble utgitt på DVD kom alle godt utstyrt med bonusmateriale. Det er bare å velge sin favoritt i serien. Det har jeg gjort her.

«Goldfinger» var den første store Bond-filmen, den som for alvor gjorde den hemmelige agenten til et begrep og filmene til storindustri. Den er laget i en tid der spioner ble presentert som verdensvante levemenn, playboytyper som kjørte raske biler, la ned pene damer, drepte - og ble nesten drept sjøl - uten å få så mye som en krøll på smokingen.

Tilleggsmaterialet består her av et par følgekommentarer, en bakomfilm der flere av de medvirkende foran og bak kamera mimrer, en dokumentar om hvordan filmen ble markedsført da den kom i 1964 - og masse andre saker.

Glem «Die Another Day» og kos deg med den ekte varen. Neste film»»

««Forrige film

««Tilbake til hovedsiden

<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 width=280 hspace=2 align=right><tr><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top rowspan=\'2\' width=\'1\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'1\' height=\'1\'></td><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' width=2 valign=top><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top class=\'BakgrFaktaboks\'><font face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\' size=\'-2\'> Linker </font></td></tr><tr><td valign=top width=\'2\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td align=left valign=top width=277><font size=\'-2\' face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\'> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://www.jamesbond.com/">Offisiell hjemmeside</a><br> </font></td></tr><tr><td colspan=\'3\'> </td></tr></table>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media