- Goodbye America

Her spiller a-ha «Take On Me» for siste gang på amerikansk jord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LOS ANGELES (Dagbladet): Med to fullsatte kvelder på konsertstedet Club Nokia i Los Angeles satte a-ha punktum for sin aktive musikkarriere i USA.

«Ending On a High Note» er a-has avskjedsturne og det var en viss vemod og spore blant fansen kvelden før Norges nasjonaldag.

- Jeg har ventet i 20 år på at a-ha skal komme hit å spille og når de endelig kommer tilbake så er det avskjedskonserten, sier Jeff Alexander som stilte på konserten med hjemmelaget a-ha-skjorte.

- Jeg er glad dere endelig kom tilbake, men nå slutter dere jo. Takk skal dere ha, sier Alexander og smiler.

Over grensaKanadiske Lan Benson har vært fan av det norske bandet i 25 år, men hadde ikke sett a-ha før forrige ukes konsert i New York. Søndag hadde hun nok en gang tatt turen over grensen og i tillegg dratt med seg ektemannen.

- Dette er den siste konserten i Amerika og jeg er litt trist fro dette er den siste gangen jeg kommer til å se dem. Jeg elsker dere, sier Benson på gebrokken norsk.

Utenfor Club Nokia møter vi Arlene Rocabado som akkurat har handlet en a-ha-skjorte og gleder seg til endelig å få se sine helter igjen. Hun forteller at hun som 16-åring så a-ha for første gang og har fulgt bandet tett siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer