Google skal sikre deg verdens beste tilbud

Lanserer konkurrent til ekstremt populære Groupon.

NY GOOGLE-TJENESTE: Google planlegger nå å lansere Google Offer som en konkurrent til den svært populære tjenesten Groupon. Skjermdump: Mashup.com
NY GOOGLE-TJENESTE: Google planlegger nå å lansere Google Offer som en konkurrent til den svært populære tjenesten Groupon. Skjermdump: Mashup.comVis mer

(Dagbladet): Google tar opp kampen med den meget populære tjenesten Groupon, og skal nå lansere nå sin egen Google Offers, ifølge Mashup.com.

- Google Offers er et nytt produkt som skal hjelpe potensielle kunder og klienter å finne gode avtaler i sitt område via en daglig epost, står det i et offisielt skriv som Mashup har fått tilgang til.

- Raskest voksende Groupon, som ble lansert i USA og Canada i november 2008, er et såkalt «deal-of-the-day»-nettsted.

Og publikums interesse for tilbudet er formidabel.

Groupon, som lever etter mottoet «Er man mange sammen, får man bedre tilbud», sies å allerede ha inntekter på over 50 millioner dollar (i overkant av 300 millioner norske kroner) i måneden.

I tillegg kåret Magasinet Forbes det i august 2010 til tidenes raskest voksende selskap.

37 milliarder Som direkte konsekvens av dette den åpenbare suksessen sa Google seg i desember villig til å betale 37 milliarder kroner for nettstedet.

Men Groupon ga ikke etter for presset fra Google, og i forrige uke ble det klart at Groupon skulle børsnoteres for 15 milliarder dollar.

Det ga tydeligvis Google blod på tann, og nå har de altså bestemt seg for å starte en konkurrent.

Ifølge Mashup.com er selskapet nå i full gang med å kontakte mulige butikker og samarbeidspartnere med konkrete forslag. De skal til og med ha fått på plass en gruppe skribenter til å utvikle tilbudene.