Google vil sortere mailene dine

Skal spare deg for tid.

(Dagbladet:) Denne uka introduserer Google en ny type Gmail-mailboks. Det skriver New York Times.

I den nye mailboksen vil innkommende mailer automatisk bli sortert i kategorier som «sosiale forespørsler», «viktig mail» og «reklame».

- Vi får alle mange forskjellige typer e-post: beskjeder fra venner, sosiale forespørsler, tilbud, kvitteringer, og mye annet, sier produktsjef Itamar Gilad i Google i bloggposten der selskapet annonserer nyheten.

- Alle disse mailene kan konkurrere om oppmerksomheten vår og gjøre det vanskeligere å fokusere på de tingene vi trenger å få gjort, fortsetter han.

Skjer automatisk Ifølge Gilad er ideen med den nye mailboksen er at den skal sortere mailene på en måte som gjør at du ser ved første blikk hvilke e-poster som bør leses når.

Sorteringen skal skje automatisk.

Funksjonen er i første omgang tilgjengelig via datamaskiner, men skal lanseres for tablets og mobiltelefoner i løpet av et par uker.

SMARTERE MAILBOKS Gmail endrer design og skal sortere mailene dine etter hva de inneholder - for eksempel sosiale forespørsler og kvitteringer.
SMARTERE MAILBOKS Gmail endrer design og skal sortere mailene dine etter hva de inneholder - for eksempel sosiale forespørsler og kvitteringer. Vis mer