Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gørr Brother

Amerikanernes versjon av Big Brother er så kjedelig at produsentene vil bestikke deltakerne og introdusere skjønnheten Beth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens Big Brother-feberen raser over Europa, går det tregt på den andre sida av dammen. De gjenværende seks amerikanerne kjeder seerne.

Seertallene er så ille at produsenten vil bestikke deltakerne. Den som gir seg får 10.000 dollar. Klar til å ta over plassen i det avstengte huset er Beth. Alt produsenten vil oppgi er at hun er 22 år og svært vakker.

Big Brother-programmet går ut på å stenge en gjeng inne i en stor leilighet over flere måneder. Alt som blir gjort og sagt blir fanget opp av mikrofoner, kameraer og infrarøde kameraer - og sendt over internett og tv.

Problemet i USA er bare at deltakerne ikke er mye å følge med på.

- I den amerikanske versjonen glemmer de aldri at de er på tv. De opptrer heller ikke lettkledt eller naken, sier Paul Romer i produksjonsselskapet Endemol.

Ifølge Sky News er deltakerne rett og slett mer høflige og snerpete.

Den vakre 25-åringen Brittany var et unntak, men seerne stemte henne vekk. Produsentene tror det var eldre seere som var redd for at barna deres skulle begynne å herme etter frikete Brittany.

KJEDELIG GJENG: Ti fremmede vinket farvel da de lot seg stenge inne 4. juli. Konkurransen varer i tre måneder, men seerne vil ha mer underholdning.