Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Gossip Girl» avslørt i siste episode

Advarsel: Ikke les denne saken om du ikke vil vite hvem det er.

AVSLØRT: Én av disse er «Gossip Girl». Kan du gjette hvem? Fasiten kan du lese lenger ned i saken. Foto: TV Norge
AVSLØRT: Én av disse er «Gossip Girl». Kan du gjette hvem? Fasiten kan du lese lenger ned i saken. Foto: TV Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går kveld ble den aller siste episoden av den populære tv-serien «Gossip Girl» vist på amerikansk tv.

Serien utspiller seg på New Yorks Upper East Side og følger et knippe unge, vakre og rike karakterer.

Gjennom seks sesonger har seerne blitt vitne til alt fra bryllup og graviditeter til brudd og skandaler, som alt har blitt spredd til offentligheten gjennom en anonym blogger under navnet «Gossip Girl». 

Fram til nå har det vært hemmelig hvem som står bak bloggen, men i gårsdagens episode i den sjette og siste sesongen ble det avslørt hvem som er selveste «Gossip Girl».

Og til alle fans, hold dere fast... Det er Dan Humphrey.

I serien har Humphrey, spilt av Penn Badgley, vært outsideren i gjengen. Han er oppvokst i Brooklyn og har derfor alltid måttet kjempe for innpass blant de rike ungdommene på Manhattan. Han har likevel ikke vært den mest opplagte «Gossip Girl»-kandidaten.

Både karakterene Serena Van der Woodsen og Georgina Sparks har tidligere i serien blitt mistenkt for å stå bak bloggen, men begge er blitt renvasket. 

Avslutningsepisoden byr også på en rekke «happy endings» for karakterene i serien. Mange fans vil nok bli lykkelige over å vite at Chuck Bass og Blair Waldorf gifter seg og får en sønn.

I tillegg gifter Serena Van Der Woodsen seg til slutt med Dan Humphrey, til tross for at han blir avslørt som «Gossip Girl».

I Norge vises den siste sesongen av serien på kanalen FEM på torsdager, og finaleepisoden vil vises 27. desember.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!