«Gossip Girl» drar tilbake til 80-tallet

Får spin off.

POPULÆRE: Gossip Girl-gjengen har blitt lagt merke til både av TV-seerne og motebladene. Bakerst fra venstre: Leighton Meester (Blair), Penn Badgley (Dan), Kelly Rutherford (Lily), Ed Westwick (Chuck), Taylor Momsen (Jenny), Matthew Settle (Rufus), Foran fra venstre: Blake Lively (Serena) og Chace Crawford (Nate). Foto: TVNORGE
POPULÆRE: Gossip Girl-gjengen har blitt lagt merke til både av TV-seerne og motebladene. Bakerst fra venstre: Leighton Meester (Blair), Penn Badgley (Dan), Kelly Rutherford (Lily), Ed Westwick (Chuck), Taylor Momsen (Jenny), Matthew Settle (Rufus), Foran fra venstre: Blake Lively (Serena) og Chace Crawford (Nate). Foto: TVNORGE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): TV-serien «Gossip Girl» får en spin off-serie. Det bekreftet den amerikanske TV-kanalen CW i går. Den nye serien har riktignok ikke fått helt grønt lys ennå, men en pilotepisode er på vei.

Dermed føyer «Gossip Girl» seg inn i rekken av populære serier som avler nye. Til sammenligning fikk «Grey's Anatomy» spin off-serien «Private Practice» da Dr Addison Montgomery forlot sykehuset i Seattle for å søke lykken på en privatklinikk i Los Angeles.

Og det kan se ut til at Los Angeles er et bra sted for spin offs. I motsetning til den svært så trendsettende opphavsserien, vil nemlig «Gossip Girl»s nye søsterserie ikke finne sted blant de rike og bortskjemte ungdommene på Manhattan.

Den nye serien finner derimot sted i Los Angeles på 80-tallet, skriver bransjebladet Variety. Handlingen kretser rundt «Gossip Girl»-hovedperson Serena van der Woodsens mamma Lily van der Woodsen, som visstnok var en nokså utagerende tenåring på 80-tallet.

Etter en krangel med foreldrene flytter Lily til søsteren i The Valley, og må venne seg til et liv på offentlig skole istedet for kostskole. Men hun får også stifte bekjentskap med Hollywood og livet på The Sunset Strip, samtidig som hårbånd og heavy metal hadde sin storhetstid. Det er med andre ord ikke sikkert at den nye serien vil få like stor gjennomslagskraft i motebladene som originalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer