Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gotan Project

Tradisjon og modernisme i stilig tangoblanding.

CD: Denne gruppa blander friskt og vilt sterke tangotradisjoner, elektronika og chill out. Trekkspill (eller bandonion?)-tonene strømmer som kjølig eksotisme gjennom musikken. Et ekko fra argentinske netter, som mikses med hissige rytmer, sensuelle basslag og glødende elektroniske effekter. Tradisjonsmusikk som gis sterke, urbane strøk av cool klubbmusikk innhyllet i fløyel og silke.Gruppa Calexico deltar på ett spor, rapperen Koxmoz på et annet, og vokalisten Christina Villalonga synger dvelende på spansk på seks av de tolv sporene. Mye lengsel og smerte smyger seg inn under hennes tilbakelente framføring. Nattklubbmusikk for rastløse sjeler som søker punkter av ro i mørket under en tung storby. CD-en avsluttes med en sugende utgave av Ry Cooders temamusikk til filmen «Paris, Texas». Dette bør du unne deg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling