Gøy i skogen

Eddie Murphy skal føre en sirkusbjørn tilbake til villmarka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eddie Murphy flytter ut i den amerikanske storskogen for å lage mer moro med doktoren som kan snakke med dyrene. Og har du sans for bæsje- og prompehumor, kan det bli riktig så gøy. # Dermed har vel de fleste skjønt at dette er en film for de yngre blant oss. Og som familiefilm er «Dr. Dolittle 2» helt grei; halvannen time med uforpliktende latter.

Intrigen er som følger: Et skogsområde i nærheten av San Francisco står i fare for å bli hogget ned av en hjerteløs skogeier, og en gudfar-liknende bever tilkaller Dolittle for å få hjelp. I skogen bor nemlig en damebjørn av det utryddingstruede slaget, og nå trenger hun bare en herrebjørn som kan tenke seg et liv i skogen for å redde den fra motorsagene.

Dolittle finner den talentløse sirkusbjørnen Archie (stemmen til Steve Zahn), som aldri har satt en labb utenfor sivilisasjonen. Men Dolittle tar med seg både Archie og familien sin og flytter inn i ei hytte for å bedrive omskolering.

Det er selvsagt situasjonskomikken som driver «Dr Dolittle 2», og det er mye å hente når Archie møter villmarken og den skjønne Ava (stemmen til Lisa Kudrow). Faktisk er bamsen Archie, der han prøver å finne seg til rette i naturen, den morsomste typen i filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer