Gøy med gay

Thomas Bratlie (25) sto fram som homo og opp som komiker samme kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- DET ER INGEN jeg respekterer mer enn Dag Frøland. Jeg vokste opp med hans revyer og ble svært fascinert. Mens andre revysjefer hadde med seg fire sparkepiker på scenen, tok han med seg 18!

THOMAS BRATLIE fra Lillestrøm blir engasjert når han prater om sin store helt. Da han selv tok det første skrittet ut på scenegulvet for et par år siden, var det ikke ikledd pels og boa, men med mørk dress og et vinglass i hånda.

- Jeg forsøker å framstille meg som en sofistikert kontrast til andre komikere, som ofte stiller i olabukse og genser.

Som om det ikke er nervepirrende nok å debutere som Stå opp-komiker i Bygdøy Allé; Thomas valgte å komme ut av homoskapet samme kveld.

- Når du skriver standup-tekster må du gå inn i deg selv og bruke ditt eget liv. Så det falt seg naturlig for meg. Det er lettere å distansere seg fra det du selv sier, når du står på scenen.

- Hvordan gikk det, da?

- Det gikk bra. Jeg fikk mye positiv respons. Jeg hadde fått bearbeidet mange av mine egne problemer mens jeg jobbet med teksten. Litt nervøs var jeg jo, men det er jeg alltid når jeg skal på scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.