Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Grace i polititrøbbel

Grace Jones fant ut at man må betale for å sitte på førsteklasse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet måtte eskortere Grace Jones av toget etter at hun angrep en av togkonduktørene.

Det var en krangel om billetten som førte til den røffe håndspåleggelsen fra musikeren, skuespilleren og supermodellen Jones. Hun er kjent for plater som «Slave To The Rhytm», filmer som «James Bond - A View To A Kill» og for ha vært sammen med Dolph Lundgren, Sylvesters motstander i «Rocky 4». Jones skal også ha skjelt ut den kvinnelige konduktøren.

Stjernen, eller tidligere stjerne om du vil, ble tatt sittende i førsteklasse med en andreklasses billett. Konduktøren ba Jones betale. Hun hevdet hun var blakk. Da ble Jones bedt om å gå. Det falt ikke i god jord.

- Hun angrep konduktøren og tok henne i armen. En mannlig kelner greide å skille kvinnene, sier en talsmann for togselskapet Eurostar til nyhetsbyrået Associated Press.

Det britiske togpolitiet ble så tilkalt og betjentene fikk plassert Jones på perrongen i Ashford, et sted sør for London. Jones blir ikke anmeldt for togbråket. Associated Press skriver at det ikke er første gang Jones har banket noen på engelsk jord. Tv-verten Russel Harty fikk en på tygga etter at han snudde seg for å snakke med en annen gjest i programmet.

BRÅK: Grace Jones havnet i bråk om en togbillett. Foto: SCANPIX
BRÅK: Grace Jones havnet i bråk om en togbillett. Foto: SCANPIX Vis mer
MODELL:</B> Grace Jones slo først gjennom som modell.
ARTIST:</B> «Island Life» er Grace Jones sitt samlealbum fra 1985.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!