Grafisk eksplosjon i «Battlefield»-oppfølger

Vi ser på «Bad Company 2».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAN FRANCISCO (Dagbladet.no): Det første enspillerspillet fra de svenske «Battlefield»-utviklerne DICE viste at selskapet mestret mer enn bare flerspillerspill.

I «Battlefield: Bad Company» fikk vi følge fire soldater som endte opp med å fokusere mer på gulljakt enn selve krigen de deltok i. Deres framferd var av det eksplosive slaget, og destruksjon av omgivelsene var en viktig og tøff del av spillet.

Viktig ødeleggelseNår oppfølgeren nå er godt underveis, er det klart at DICE tar ødeleggelsene ett skritt videre. Da Dagbladet.no fikk demonstrert noen scener fra spillet under GDC i San Francisco forrige uke, gikk det ikke rolig for seg:- Når dette spillet kommer ut denne vinteren, vil det levere på alle «Battlefield»-nøkkelområdene: Lagspill, online kjøretøysbasert krigføring, store åpne områder og ikke minst ødeleggelse, som er veldig, veldig viktig, sa sjefprodusent Karl-Magnus Troedsson i DICE i forkant av presentasjonen.

Det var imidlertid ikke flerspillerdelen av spillet vi skulle få se en smakebit av den kvelden, den skal nemlig spares til E3-messen i juni. Det vi fikk se var et utdrag av enspillerdelen - og det var ikke rent lite, bare det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer