Gråkald Quart-åpning

QUART (Dagbladet.no): Quarten har fått sin kaldeste åpning noensinne. Det plager ikke trønderske metalfans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

14 grader, lett regn og overskyet. Det er definitivt ikke sol og sommer på Quart, en festival der skyfri himmel, solkrem og mye hud har preget festivallivet i ti år. Hvis vi ser bort fra forgjengeren Quadradurmusivalen i 1991, har det neppe åpnet så grått på Quart noensinne, i hvert fall ikke siden 1997.

På Badeøya bak scenen på Bendiksbukta merkes gråværet ekstra godt. Her er det vanligvis tett i tett med alvorlig chillende og tynt kledde festivaldeltagere. Når Dagbladet.no ankommer finner vi bare to trønderske metalfans i regnjakker som slapper av under skydekket.

- Så lenge det ikke regner er det helt supert, sier Håkon Dalen (18) fra Trondheim. Han er på Quarten for andre gang, mens venninna Berit Gudmundseth (18) er førstereisjente.

- Vi skulle selvsagt gjerne hatt 25 grader og sol, men vi trives, sier det sortkledde paret, som gleder seg aller mest til Satyricon og Khold.

Svartebørssvikt

I år er været så ille at det påvirker svartyebørshandelen. Femdagerspass som tidligere i dag ble tilbudt for 3000 kroner fallbys nå for 1700 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer