Grammy-vinner Joss Stone blir Bond-babe i nytt spill

Annonserer nytt James Bond-spill.

||| Det har lenge vært kjent at det tidligere «Project Gotham Racing»-studioet Bizarre Creations, som nylig var aktuelle med onlineracing-spillet «Blur», har jobbet med et nytt James Bond-spill, men få detaljer har vært kjent om spillet.

Nå har imidlertid Activision i en pressemelding offisielt annonsert spillet, som får navnet «James Bond 007: Blood Stone.  

Ifølge pressemeldingen får også den britiske sangfuglen og Grammy-vinneren Joss Stone en av hovedrollene i spillet.  I tillegg til å være «Bond-babe» skal Stone også sammen med David Stewart fra Eurytmics bidra med Bond-låten, som har fått navnet «I?ll take it all».

- «James Bond 007: Blood Stone» fanger den filmatiske intensiteten i en Bond-film ved å putte spilleren i en fascinerende konspirasjon hvor det kreves at de tenker og gjør som James Bond, sa markedssjef David Pokress hos Activision og påpeker samtidig at spillet også vil ha egne flerspillermoduser.

Foto: Activision Joss Stone blir Bond-babe i det nye James Bond-spillet.
Foto: Activision Joss Stone blir Bond-babe i det nye James Bond-spillet. Vis mer

Handlingen i spillet vil foregå i både Athen, Istabul, Monaco og Bangkok og selv om spillet ikke er basert på en film er det Daniel Craig som står for stemmen til James Bond i spillet.

Det er også Judi Dench som har stemmen til M, mens Joss Stone naturligvis bidrar til sin virtuelle rollefigur i spillet.

Historien i spillet er det James Bond-veteran Bruce Feirstein som har skrevet. Han skrev blant annet manusene til James Bond-filmene  «GoldenEye», «Tomorrow Never Dies» og «The World Is Not Enough», men skrev også manusene til Bond-spillene «James Bond 007: Everything or Nothing» og «James Bond 007: From Russia with Love».

Activision lover videre at spillet vil ha masse høyteknologiske gadgets og kjøresekvenser i høy hastighet både på land og sjø, men avslører også at skytesekvensene i spillet vil være dekningsbasert, sannsynligvis slik vi kjenner det fra spill som «Gears of War»-serien og «Uncharted»-serien. Det hadde forøvrig også «James Bond 007: From Russia with Love» fra 2005.

«James Bond 007: Blood Stone» utvikles til Xbox 360, PC, PS3 og det blir utviklet en egen versjon til Nintendo DS. Ingen slippdato er ennå annonsert for spillet.

Daniel Craig har rollen som Bond i spillet.
Daniel Craig har rollen som Bond i spillet. Vis mer