Grammy-vinner Joss Stone blir Bond-babe i nytt spill

Annonserer nytt James Bond-spill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det har lenge vært kjent at det tidligere «Project Gotham Racing»-studioet Bizarre Creations, som nylig var aktuelle med onlineracing-spillet «Blur», har jobbet med et nytt James Bond-spill, men få detaljer har vært kjent om spillet.

Nå har imidlertid Activision i en pressemelding offisielt annonsert spillet, som får navnet «James Bond 007: Blood Stone.  

Ifølge pressemeldingen får også den britiske sangfuglen og Grammy-vinneren Joss Stone en av hovedrollene i spillet.  I tillegg til å være «Bond-babe» skal Stone også sammen med David Stewart fra Eurytmics bidra med Bond-låten, som har fått navnet «I?ll take it all».

- «James Bond 007: Blood Stone» fanger den filmatiske intensiteten i en Bond-film ved å putte spilleren i en fascinerende konspirasjon hvor det kreves at de tenker og gjør som James Bond, sa markedssjef David Pokress hos Activision og påpeker samtidig at spillet også vil ha egne flerspillermoduser.

Handlingen i spillet vil foregå i både Athen, Istabul, Monaco og Bangkok og selv om spillet ikke er basert på en film er det Daniel Craig som står for stemmen til James Bond i spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer