Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Grand Theft Auto 4» til Xbox 360

... men det blir lenge til.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): For to år siden tatoverte Microsofts pr-sjef Peter Moore logoen og lanseringsdatoen til «Halo 2» på overarmen - et stunt som ga spillet mye oppmerksomhet.

Det var før E3-messen i 2004. I år hadde Moore tatovert (?) noe helt annet - logoen til «Grand Theft Auto IV».

Kommer på Xbox 360

Det stemmer: «GTA IV», oppfølgeren i serien som til nå har vært PlayStation 2-eksklusiv fra lanseringsdato (fra og med «GTA 3»), kommer på Xbox 360. De siste «GTA»-spillene har brukt lang tid på å finne veien fra PlayStation 2 til Xbox og PC.

Lanseringsdatoen er imidlertid langt unna. 16. oktober 2007 slippes spillet i USA, tre dager etter kommer det til Europa.

Lenge å vente altså, men den som venter på noe godt har ti høns i postkassa. Eller noe sånt.

Ikke eksklusivt

- Få spillserier har hatt et så stort inntrykk på spillindustrien som GTA, sa Moore under Microsofts pressekonferanse.

- Gamere klarer knapt å vente på å få spille «Grand Theft Auto IV» i høy oppløsning på Xbox 360, og vi er svært fornøyde med å ha spillet på vår konsoll fra dag én, fortsatte Moore. 

Microsoft utelukket ikke at spillet også kommer på andre konsoller, men spillet vil uansett være på Xbox 360 den dagen det kommer i butikkene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling