- Grandtanta mi ble kalt for askesugeren. Fordi mannen hennes var feier

Premiere i kveld.

ASKESUGER: Odd-Magnus Williamson, Espen Eckbo og Henrik Thodesen, her avbildet sammen med askesugeren som fører Eckbo ut i en eksistensiell krise i kveldens premiere på «En helt vanlig dag». Foto: TVNorge
ASKESUGER: Odd-Magnus Williamson, Espen Eckbo og Henrik Thodesen, her avbildet sammen med askesugeren som fører Eckbo ut i en eksistensiell krise i kveldens premiere på «En helt vanlig dag». Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Skal jeg si deg en fun fact? Grandtanta mi ble kalt for askesugeren. Fordi mannen hennes var feier, sier Odd-Magnus Williamson.

Han står sammen med Henrik Thodesen og beundrer Espen Eckbos askesuger, et elektrisk alternativ til å feie i peisen.

Eckbo har ødelagt filteret på askesugeren, og ønsker å reparere den fordi han ikke ønsker å være en sånn fyr som bare kjøper nytt uten å tenke på miljøet.

Mer dramatisk enn dette blir ikke «En helt vanlig dag», serien hvor Thodesen og Williamson følger kjente norske komikere mens de holder på med helt hverdagslige gjøremål.I andre episode henger de med Knut Nærum som handler tegneserier. I tredje episode skal Thomas Seltzer kjøpe proteinpulver i Sverige.

Slentrende og bagatellmessig Serien lever med andre ord opp til navnet. Og godt er det. Den slentrende og bagatellmessige stilen gir rom for lune og sympatiske hverdagsportretter av kjente komikere som holder seg på et jevnt humrenivå.

Dette er rett og slett behagelig fjernsyn, ikke minst fordi Thodesen og Williamson er flinke til å mikse nysgjerrige spørsmål med spontan tøysing.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer