FULLT HUS PÅ CAFÉ GENERALEN: Grant-Lee Phillips har opptrådt i Ravnedalen. Bak trommene sitter Alexander Lindbäck, og Torjus Eggen spiller bass. Etter konserten stilte den godlynte amerikaneren opp for signering, selfies og småprat med sine mange tilhengere på Sørlandet. Foto: Fredrik Wandrup
FULLT HUS PÅ CAFÉ GENERALEN: Grant-Lee Phillips har opptrådt i Ravnedalen. Bak trommene sitter Alexander Lindbäck, og Torjus Eggen spiller bass. Etter konserten stilte den godlynte amerikaneren opp for signering, selfies og småprat med sine mange tilhengere på Sørlandet. Foto: Fredrik WandrupVis mer

Grant Lee Phillips har tatt sine norske fans med storm

Wandrups utvalgte: Er ute med et strålende, nytt album.

CD/KONSERT: Grant-Lee Phillips (54) har velsignet Norge med en konsertturné. Han har vært i Drammen, Mo i Rana og på Café Generalen i Ravnedalen, der vi han leverte et sydende show, backet av Alexander Lindbäck fra Lakselv på trommer og Torjus Eggen fra Snåsa på bass. De tilførte sin amerikanske vokalist og gitarist i særklasse fullt trøkk med energi og entusiasme.

«The Narrows» - strålende, nytt album.
«The Narrows» - strålende, nytt album. Vis mer

Fullt hus! Elleville sørlendinger lot ikke Phillips slippe unna før han hadde latt klassikeren «Fuzzy» (1993) strømme ut over det fagre landskapet. Det var jo CD’en med samme navn som fikk Michael Stipe i REM til å forkynne nyheten om at en ny talentbombe hadde eksplodert i amerikansk musikkliv.

Lytt til Phillips nye CD «The Narrows»! Han holder stilen, 24 år etter debuten. Et suverent og følsomt album,. Poetisk, varmt og smidig, med 13 nye, rødglødende sanger. Gikk du glipp av Norges-turneen, så reis til Tønder-festivalen i Danmark. Dit kommer mannen neste helg etter en runde til Dublin og London.