Du leser nå Dagbladet Pluss

Gråt da hun leste «Brødrene Løvehjerte» for datteren

- Jeg unner henne den gråten, sier sier Sigrid Sullund.

IKKE SÅ ROMANTISK: - Kjærlighetshistorier der to mennesker møtes og skal gjennom en masse hindringer for å få hverandre, irriterer meg. Da føler jeg at forfatteren er en manipulator, og vil tvinge på meg følelser, sier Sigrid Sollund. Foto: Nina Ruud
IKKE SÅ ROMANTISK: - Kjærlighetshistorier der to mennesker møtes og skal gjennom en masse hindringer for å få hverandre, irriterer meg. Da føler jeg at forfatteren er en manipulator, og vil tvinge på meg følelser, sier Sigrid Sollund. Foto: Nina RuudVis mer

MAGASINET (Dagbladet): Da Sigrid Sollund leste «Brødrene Løvehjerte» for den eldste datteren sin, var det hun selv som begynte å gråte.

- Men jeg ville jo egentlig at hun også skulle føle det på den måten. Jeg unner henne den gråten. Moren min elsket at jeg gråt da hun leste for meg da jeg var liten. Det er fint å være inne i den empatien.

I det lyse rekkehuset til programlederen for «Dagsnytt Atten» på Bogerud i Oslo er det et hjem inne i hjemmet: Et dokkehus med pastellkledde beboere som tilhører de tre døtrene, omgitt av store og brede bokhyller som de kan utforske når de innimellom forlater dokkestuene.

Sollund gikk selv og plukket i bokhyllene i barndomshjemmet på Skullerud, noen hundre meter unna. Leste om Pippi Langstrømpe under dyna og stod opp etter at de voksne hadde lagt seg for å snoke i bøker med spennende anatomiske plansjer og erotiske dikt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.