Gråt for Friends

Jennifer Aniston endte som alle andre hos Oprah Winfrey: Oppløst i tårer.

- Hun laget et program om vår siste sesong, det var publikum der, og jeg er uheldigvis en av disse fjollete idiotene som gråt hos Oprah, sier «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston til januarutgaven av magasinet Vogue ifølge nyhetsbyrået AP.

- Jeg klarte ikke å styre meg. Jeg ønsker virkelig at jeg ikke hadde gjort det, men det gikk plutselig opp for meg. Vi hadde alle på en måte fornektet at det var slutten for serien, men dette gjorde det klart for meg, bortforklarer Aniston.

34-åringen, som ble kjent gjennom rollen som Rachel i den populære TV-serien, tror ikke hun var den eneste som gråt i studio.

- Jeg tror til og med Oprah selv ble litt rørt. Vi ble rett og slett overrasket, sier hun.

«Venner for livet» avslutter etter ti år på skjermen når den siste episoden spilles inn i januar. Matt LeBlanc, som spiller Joey Tribbiani, får sin egen spinoff-serie som skal hete «Joey». Joey flytter trolig fra vennene i New York til Los Angeles for at det skal virke troverdig at han fortsetter alene.

TÅREVÅT: Jennifer Aniston klarte ikke å holde tårene tilbake hos Oprah Winfrey. Her tar følelsene overhånd for Friends-stjernen under en prisutdeling i fjor høst.