Gråt for Oasis

PARIS (Dagbladet): Oasis' fans gråt av skuffelse i går kveld da de kom til lukkede dører i Paris. Det er tredje gang gruppa avlyser i metropolen på tre år.

Michaël (30) klarte ikke å holde tårene tilbake. Han hadde vært oppe siden 05.00, plassert datteren hos en nabo og kjørt tre timer fra Etretat.

- Dette betyr så mye for ham. Han elsker Oasis og har alle platene deres, fortalte samboeren Magali. Sammen med venner hadde de kjøpt billett for to måneder siden.

- Det er tredje gang dette skjer. Første gang hadde de krangla, andre gang var det lastebilsjåførstreik og nå har de krangla igjen? De har ikke respekt for folk som liker musikken deres. Jeg er rasende, utbrøt Michaël.

Skuffede fans sto i klynger ved inngangen til Bercyhallen der konserten skulle ha vært. Noen begynte å trøste seg med øl, andre skjelte ut både Oasis og arrangørene.

- Hvis Noel kutter ut betyr det slutten av gruppa, hevdet Cyril (24). Vennen Joël (27) digget Noel mest.

- Hvis de fikk mindre betalt ville de respektert oss mer. De gjør narr av verden. Rolling Stones har nesten aldri avlyst, mente Philippe (24), som kom helt fra Montpellier, nesten 800 kilometer. I natt reiste han tilbake i raseri.