Gråt og var redd før sexscene med Stellan Skarsgård: - Han advarte om at det kunne skje noe med ham «der nede»

Pernilla Wahlgren polstret seg med boxershorts og bind. 

VAR REDD: Pernilla Wahlgren var kun 19 år gammel da hun skulle gjøre en sexscene med sin 16 år eldre skuespillerkollega Stellan Skarsgård. - Jeg var kjempekjemperedd, sier Wahlgren til Expressen i et ferskt intervju. Foto: Carolina Byrmo / IBL / NTB Scanpix
VAR REDD: Pernilla Wahlgren var kun 19 år gammel da hun skulle gjøre en sexscene med sin 16 år eldre skuespillerkollega Stellan Skarsgård. - Jeg var kjempekjemperedd, sier Wahlgren til Expressen i et ferskt intervju. Foto: Carolina Byrmo / IBL / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens Stellan Skarsgård var 35 år da han skulle spille inn den eksplisitte scenen i Bo Widerberg-filmen «Ormens väg på hälleberget» (1986), var hans motspiller Pernilla Wahlgren kun 19 år.

I et ferskt intervju med Expressen snakker Wahlgren ut om sin opplevelse av innspillinga, der hun skulle sette seg overskrevs på en naken Skarsgård.

- Stellan hadde advart meg om at det kanskje kom til å skje noe med ham «der nede,» i og med at «jeg var ei ung og søt jente», sier Wahlgren til den svenske avisa.

Skuespilleren, som var iført kjole under scenen, forteller videre at hun hadde på seg to par boxershorts og ti bind under kjolen for å slippe å komme i kontakt med kjønnsorganet til sin 16 år eldre motspiller.

- Skulle jeg komme bort kjønnet hans var det i alle fall ikke jeg, men boxershortsen og bindene, som kom i kontakt med det, sier en åpenhjertig Wahlgren til Expressen.

Skuespilleren forteller «at hun var kjempekjemperedd» før scenen skulle spilles inn, og at hun gråt.

- Men det var kanskje bra for den scenens skyld at jeg var så redd som jeg var, for jeg skulle ikke spille at jeg nøt det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer