Gråter over M2M-tida

Over nyttår er Marion Ravn (28) en del av tv-suksessen «Hver gang vi møtes». Når hun mimrer tilbake til M2M-tida, triller tårene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Siste side i dagboka: 'M2M-eventyret er over', sier Marion Ravn (28) og leser sin egen håndskrift.

- Jeg blir litt følsom, sier hun og begynner å gråte.

Over nyttår er tv-suksessen «Hver gang vi møtes» tilbake på TV 2, og det er der Ravn leser i sin egen dagbok. Hun er med i programmet sammen med Kurt Nilsen, Ole Paus, Anita Skorgan, Lene Marlin, Magnus Grønneberg og Morten Abel.

M2M-låter Ravn gjorde stor suksess med duoen M2M på 90-tallet, før popbandet ble oppløst i 2002. Spekulasjonene var mange rundt bruddet, og mens Marit Larsen ble en kritikerrost soloartist, har Ravn blant annet vært «Idol»-dommer og sunget med Meat Loaf.

- Det var veldig fint å være med på «Hver gang vi møtes» og snakke om M2M-tida, se klipp fra det vi hadde og hva som skjedde. Jeg hadde også med dagboka mi, og leser et utdrag fra den. Det ble litt tøft da, sier Ravn til Dagbladet.

I «Hver gang vi møtes» har de ulike deltakerne hver sin dag, hvor de andre musikerne gjør sine versjoner av dagens artist sine låter. I går kom det fram at Morten Abel covrer M2M-låta «Girl In Your Dreams».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.