Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gråter over M2M-tida

Over nyttår er Marion Ravn (28) en del av tv-suksessen «Hver gang vi møtes». Når hun mimrer tilbake til M2M-tida, triller tårene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Siste side i dagboka: 'M2M-eventyret er over', sier Marion Ravn (28) og leser sin egen håndskrift.

- Jeg blir litt følsom, sier hun og begynner å gråte.

Over nyttår er tv-suksessen «Hver gang vi møtes» tilbake på TV 2, og det er der Ravn leser i sin egen dagbok.
 
Hun er med i programmet sammen med Kurt Nilsen, Ole Paus, Anita Skorgan, Lene Marlin, Magnus Grønneberg og Morten Abel.

M2M-låter Ravn gjorde stor suksess med duoen M2M på 90-tallet, før popbandet ble oppløst i 2002. Spekulasjonene var mange rundt bruddet, og mens Marit Larsen ble en kritikerrost soloartist, har Ravn blant annet vært «Idol»-dommer og sunget med Meat Loaf.

TÅREVÅTT:  Marion Ravn leser fra sin egen dagbok i «Hver gang vi møtes». Det blir et emosjonelt øyeblikk for artisten da hun leser om at M2M-eventyret er over, og tårene triller. Foto: TV2
TÅREVÅTT: Marion Ravn leser fra sin egen dagbok i «Hver gang vi møtes». Det blir et emosjonelt øyeblikk for artisten da hun leser om at M2M-eventyret er over, og tårene triller. Foto: TV2 Vis mer

- Det var veldig fint å være med på «Hver gang vi møtes» og snakke om M2M-tida, se klipp fra det vi hadde og hva som skjedde. Jeg hadde også med dagboka mi, og leser et utdrag fra den. Det ble litt tøft da, sier Ravn til Dagbladet.

I «Hver gang vi møtes» har de ulike deltakerne hver sin dag, hvor de andre musikerne gjør sine versjoner av dagens artist sine låter. I går kom det fram at Morten Abel covrer M2M-låta «Girl In Your Dreams».

- Jeg syns det har vært fantastisk å være med «Hver gang vi møtes», og ha med M2M-låtene. Det er gøy at folk blir minnet på låtene, og det er fantastisk å se så store artister gjøre coverversjoner av dem, sier Ravn.

- Entusiastisk Dagbladet vet at Marit Larsen er blitt spurt om å delta i programmet, men takket nei.

GODE VENNER:  Marion Ravn, Anita Skorgan og Kurt Nilsen er blitt gode venner etter å ha deltatt i «Hver gang vi møtes».
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GODE VENNER: Marion Ravn, Anita Skorgan og Kurt Nilsen er blitt gode venner etter å ha deltatt i «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Hennes manager, Morten Andreassen, forteller at de er entusiastiske over at Ravn deltar.

- Vi har vært positive til dette fra første stund, fordi «Hver gang vi møtes» fokuserer på musikken. De siste åra har det vært skrevet mer om M2M enn det har vært lyttet til låtene. Det ble laget en god del fin musikk i de åra M2M eksisterte, så det er fint at den igjen kommer fram, sier Andreassen til Dagbladet.

Ettersom M2Ms katalog er stor, mener Andreassen det er naturlig at M2Ms låter vil bli spilt i forbindelse med Ravns deltakelse.

DABOK-NOTATER:  Her leser Marion Ravn fra sin egen dagbok i det kommende TV 2-programmet Hver gang vi møtes. Foto: TV 2
DABOK-NOTATER: Her leser Marion Ravn fra sin egen dagbok i det kommende TV 2-programmet Hver gang vi møtes. Foto: TV 2 Vis mer

- Er dere blitt kontakt av TV2 eller produksjonsselskapet i forbindelse med at låtene blir spilt?

- I utgangspunktet trenger man ikke å bli kontaktet, med mindre man gjør store endringer, og i den sammenheng må alle opphavsmenn kontaktes. I «Hver gang vi møtes» hender det at låter oversettes til norsk og kortes ned, og da sier det seg selv at vi er blitt kontaktet og har gitt noen godkjenninger, sier Andreassen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!