Gratis betyr ikke lett

Strategi, biologi og matematikk på 123spill.no

StarBaron

Avansert sanntids strategispill der du må ta over så mange stjerner som mulig før fienden får overhånd. Opplæringen anbefales, for dette er ikke lett!

The irRegularGame of Life

En blanding av biologi og matematikk avgjør dette spillet. Sett sammen celleklynger og forsøk å oppnå målet for nivået. En celle dør hvis den har færre enn to eller flere enn tre levende naboer.

Zilch

Terningspill. I dette spillet må du avgjøre når du skal holde på terninger og når du skal ta poeng for dem. Du får poeng for en rekke kombinasjoner. Du kan spille mot andre mennesker eller datamaskinen.

Family Restaurant

Familierestauranten sliter med inntjeningen, og du har fått i oppdrag å redde den. Lær deg oppskrifter på rettene som kan gjøre stedet om til et fem stjerners etablissement, og gjør dem klar på rekordtid!

Gratis betyr ikke lett

Splitter

Kreativ fysikklek. Du er utstyrt med en kniv som kan skjære gjennom tre, tau og myke ting. Målet ditt er å få smilefjeset til utgangen og å få med stjerna på veien.Bomba

Hyperirriterende museøvelse. Forsøk å komme forbi alle hindringer uten å komme borti noe. Berør alle stjernene på brettet for å gå videre. Styr med musa.Obama-spillet

Her må du sørge for å holde muspekeren unna hodet til Obama, som spretter fram og tilbake. Det blir mange hoder etterhvert, så hold tunga rett i munnen!Frantic Arcade

Hold deg i live mens du fyrer avgårde mot strømmen av fiender i dette "Galaga"-aktige romskytespillet. Styr enten med mus eller tastatur, og husk å samle opp bonusene!

Blockular

De fargerike vennene er både sultne og tørste, og du må pusle veien fram til mat og drikke. Der mange farger er samlet, må du dra pilen i den retningen du vil at de skal bli borte.