Gratulerer med dagen, Sandra!

I går fylte Idol-Sandra 17 år. Men feiringen med venninnegjengen måtte hun utsette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOSJØEN (Dagbladet): Fredag før sending var det krise. Hun hadde ingen stemme igjen, og var på god vei til å bli slått ut og sendt hjem til Mosjøen. Men Sandra tok en hestekur, gjennomførte konkurransen - og gikk videre. Til venninnegjengens store glede:

Feiring seinere

- Sandra er ei tøff jente. Hun gjorde en utrolig bra jobb ut fra forutsetningene på fredag, mener Lisa Tverrå Johnsen.

Klassevenninnene til idolet har ingenting imot at bursdagsfeiringa må utsettes på ubestemt tid.

- Vi har ringt og gratulert henne med dagen. Og blitt enige om å feire bursdagen skikkelig når hun kommer hjem. La oss håpe det blir lenge til, sier Lisa (16) til Dagbladet.

Sandra Lyng Haugen har sjøl sagt at dersom nettopp Lisa hadde deltatt i Idol, så ville hun ha vunnet.

Lisas tur neste gang?

- Jeg står for den uttalelsen. Vi er mange i klassen vår som kan synge. Men Lisa har en spesielt flott og særpreget stemme, sier Sandra til Dagbladet om venninna i klasse 1MDD (musikk, dans, drama) ved Mosjøen videregående skole.

- Det er hyggelig sagt av Sandra. Men jeg tror ikke at jeg noen gang kommer til å melde meg på Idol. Det er ikke helt meg, sier Lisa sjøl.

- Hvorfor ikke?

- Jeg er ikke like åpen for å hoppe rett ut i alle nye utfordringer, sånn som Sandra. Hvis man først kommer gjennom måløyet og når langt i Idol, er det liksom ingen vei tilbake. Det er noe med selve tv-konseptet og oppstyret rundt som skremmer meg litt, sier Lisa, som for øvrig er lillesøster til «wildcard»-semifinalist Julie Tverrå Johnsen i årets Idol.

Lisa understreker at hun mener Sandra har taklet sin plutselige berømmelse fint:

- Hun er den samme som før. Gratulerer med dagen, Sandra! hilser Lisa og venninnegjengen gjennom Dagbladet.

Selv tok bursdagsbarnet det med ro på den store dagen. Etter å ha stilt opp til et forhåndsavtalt tv-intervju og møte med et ukeblad, dro Sandra til besteforeldrene på Lillestrøm.

HYLLES AV GJENGEN: Sandra Lyng Haugen ble kastet i været av venninnegjengen da hun kom hjem til Mosjøen på påskeferie nylig. Nå sender gjengen hilsen til gårsdagens bursdagsbarn gjennom Dagbladet. Fra venstre Camilla Olsen Vesterbekkmo, Marlene Andersen, Line Sletteng, Laila Andersen (delvis skjult), Lisa Tverrå Johnsen og Siv Helen Storvassli.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer