Gratulerer med ingenting!

Kjære NRK. Apropos hva lisenspengene våre går til...

Kalkunsesongen er ikke over: Det eneste imponerende ved moroshowet til Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen, er at de har klart å få NRK til å gi dem sendetid.   Pressefoto: NRK
Kalkunsesongen er ikke over: Det eneste imponerende ved moroshowet til Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen, er at de har klart å få NRK til å gi dem sendetid. Pressefoto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Kjære Håkon Moslet, leder i NRK Ung.

Ja, hei på deg, du som på skal besørge et OK, kanskje til og med et godt TV-tilbud, for kidsa her til lands. Du vet, sende slikt som ungdommen likar. Vi må snakke sammen.

Jeg har sett to episoder av «Berrum og Beyer — Verdens beste talkshow». Jeg er bekymret for deg.

Forhåpningene som brast

Jeg gledet meg til denne nysatsingen. Jeg kjenner til komikerne Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen. Jeg har fått dem omtalt av fagfolk som noen av landets mest lovende standupkomikere. Jeg har sett Berrum på Latter, det var riktig festlig. Beyer-Olsen så jeg i «Torsdag kveld fra Nydalen», og det var ikke verst.

Jeg skjønner at det var fristende å takke ja til et samarbeid med disse to som er kjent for absurd på grensa til nyskapende humor. Da de sa de ville lage en slags ytterlighetsparodi på et talkshow (hvilket jeg går ut fra dette skal være), skjønner jeg du tenkte at «dette kan være akkurat det vi trenger».

Det som plager meg: Etter at to episoder var ferdige og du (forhåpentligvis) så på resultatet, hva fikk deg til å tenke «dette sender vi!»? Var du redd for å ha kasta bort lisenspenger på ingenting? Var du redd kjempesjefen Thor Gjermund Eriksen skulle bli sinna på deg?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer