Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gravid Cardi B må avlyse norgeskonsert

Skulle stått på scena i Kristiansand.

AVLYSER: Rapper Cardi B avlyser konserten under årets Palmesusfestival. Foto: NTB Scanpix
AVLYSER: Rapper Cardi B avlyser konserten under årets Palmesusfestival. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Superstjerne og artist, Cardi B, er et av verdens største navn innen urbanmusikk, og skulle etter planen headlinet Palmesus-festivalen i Kristiansand i sommer.

Nylig ble det kjent at Belcalis «Cardi B» Almanzar (25) venter barn med artisten Offset fra rapgruppa Migos. I dag bekrefter Palmesus at rapperen i den sammenheng har avlyst det annonserte showet 6. juli.

- Det er bare å gratulere henne med gladnyheten. Vi jobber på spreng for å finne en erstatter av samme kaliber, og det ser lovende ut, sier festivalsjef Leif Fosselie til Dagbladet.

Graviditeten ble opplyst som grunn til avlysningen, forteller Fosselie.

- Hun har termin i sommer og da blir det vanskelig å stå på scena, fortsetter han.

Roskildefestivalen informerer via sine Facebook-sider også om at Cardi B-konserten er avlyst. Festivalen jobber med å finne en erstatter.

Dagbladets anmelder triller terningkast fem i vurderingen av albumet, «Invasion of Privacy», forrige uke.

Palmesusfestivalen finner sted på Bystranda midt i Kristiansand sentrum og går av stabelen 6. og 7. juli. Andre bekreftede headlinere til årets festival er Steve Aoki, Martin Garrix, DJ Snake, Migos, Hardwell, Fredde Legrande, Ina Wroldsen og Julie Bergan.

New York-rapperen Cardi B ble den første kvinnen noensinne med fem låter på Billboards Hot R&B/Hip-hop-liste. Debutsingelen hennes «Bodak Yellow» suste i fjor rett til topps på Billboard Hot 100. Hun ble da første kvinnelige rapper til å innta førsteplassen siden Lauryn Hill i 1998, noe som har gjort 25-åringen til en av verdens største artister på rekordtid.

Etter å ha sluppet remikser og singler kom hun ut med sin første mixtape i 2016, og fikk platekontrakt med giganten Atlantic Records. De ga ut hiten «Bodak Yellow» i juni i fjor, og resten er musikkhistorie.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!