Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lena Headey:

Gravid «Game of Thrones»-stjerne fikk bakoversveis av journalist: - Du er en skuffelse i virkeligheten

Kommenterte utseendet til skuespilleren i plenum.

BAKOVERSVEIS: «Game of Thrones»-skuespiller Lena Headey ble overrasket da en journalist kommenterte utssendet hennes under et pressemøte. Foto: HBO / NTB scanpix
BAKOVERSVEIS: «Game of Thrones»-skuespiller Lena Headey ble overrasket da en journalist kommenterte utssendet hennes under et pressemøte. Foto: HBO / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er et kjent fenomen at store pressekonferanser av og til kan utvikle seg til å bli en pinlig seanse for alle til stede.

Det kan være at journalister lirer av seg upassende spørsmål eller kommer med uforståelige resonnement.

«Game of Thrones»-stjerna Lena Headey (44) har selv opplevd at en journalist var usedvanlig frekk.

I tv-programmet «Running Wild With Bear Grylls» forteller Headey om en journalist som fritt uttalte seg om hennes utseende under et pressemøte.

Gravid

- Du er nødt til å stille opp på disse greiene i forkant av alle prisutdelinger, der det er en stor gruppe med mennesker som intervjuer deg, begynner hun og fortsetter:

- Jeg gikk inn, sju måneder gravid, i et rom fylt med journalister. Det var en fyr der som reiste seg opp og sa: «Jeg vil bare si at du er en skuffelse i virkeligheten».

SATT UT: Artist og skuespiller, Justin Timberlake (32), blir helt satt ut av portugisisk journalist da han skulle promotere den nye filmen «Runner Runner». Video: Panico Na Band Vis mer Vis mer

Det kommer ikke fram om journalisten var en forkledd komiker, en metode som humorprofilen Sacha Baron Cohen ofte benytter seg av.

Foretrakk parykken

Journalisten ga seg derimot ikke. Han fortsatte med å kommentere skuespillerens hår foran forsamlingen.

I rollen som Cercei Lannister bruker hun nemlig en långhåret, blond parykk, i motsetning til i det virkelige liv der hun har brunt hår.

- Han spurte om det var mitt ekte hår, og da jeg svarte ja, sa han: «Parykken er mye bedre. Jeg foretrekker deg som blond».

- Jeg ble helt knust. Hvordan kan det være greit å si noe sånt?

BRUNT HÅR: Lena Headey benytter seg av parykk i «Game of Thrones». Her ses hun med brunt kort hår under Emmy-utdelingen i 2014. Foto: NTB scanpix
BRUNT HÅR: Lena Headey benytter seg av parykk i «Game of Thrones». Her ses hun med brunt kort hår under Emmy-utdelingen i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bear Grylls har for øvrig laget naturprogrammer i lang tid, og han kan anses som en slags ekstrem versjon av Lars Monsen.

Spekulasjoner

Den åttende og siste sesongen med «Game of Thrones» er ventet i 2019. Dette ble også nylig presisert.

HBOs programsjef Casey Bloys uttalte i slutten av juli at sesongen får premiere i første kvartal neste år. Sesongen kommer til å bestå av seks episoder.

Kortene har imidlertid blitt holdt tett inntil brystet.

Skuespiller Sophie Turner fikk i juni en ny tatovering, som muligens røper noe av utfallet til seriens siste sesong.

Tidligere har Jonathan Quinlan, assisterende regissør, røpet detaljer om en massiv slåss-scene på Instagram. Innlegget ble riktignok slettet umiddelbart.

Nikolaj Coster-Waldau (47) har også lettet på sløret. Dansken, som spiller Jamie Lannister, har gitt uttrykk for at serien ender på best mulig vis.

- Jeg vet at vi slutter på riktig måte, og at serien slutter på sine egne premisser, sa han til en reporter under filmfestivalen i Cannes.

- Da jeg leste manuset for den siste sesongen, så tenkte jeg «Wow, de klarte det!». Det er én historie fra sesong en til åtte, og det gir mening.

Den kommende sesongen regisseres av David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter og Miguel Sapochnik. De tre første har skrevet manus sammen med Dave Hill.