Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gravid og vakker

NEW YORK (Dagbladet): Supermodellen Cindy Crawford gjør som Demi Moore: Nå pryder hun hele førstesiden til magasinet W sju måneder gravid og helt naken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er sju år siden Demi Moore viste gravid skjønnhet på førstesiden til Vanity Fair og vakte både oppsikt og forargelse. Nå er det Cindys tur til å vise at de syltynne modellene kan få mage - med barn i.

Med et enkelt halskjede stirrer den 33 år gamle modellen oss i øynene og forteller W at hun slett ikke føler seg frastøtende eller usexy.

For i modellenes fasadeland er det dødssynd å ikke se hvert ribbein i kroppen, og det er umulig når et lite menneske skal skapes. Cindy er klar over at hun kan høres fjollete ut når hun nå snakker om graviditet som om hun var den første som opplevde det.

- Jeg håper ikke jeg er blitt en manisk vordende mor som bare snakker om kropp og barn, sier hun ifølge Daily News.

Like fullt sier hun i intervjuet med W, ifølge New York Post, at hun håper kvinner som ikke liker at kroppen forandrer seg under en graviditet har en enestående sjanse til å føle seg som moder jord.

- Da kroppen min begynte å få en annen form ble det et vitenskapelig prosjekt for meg, forteller hun.

Cindy venter fødselen i slutten av juni, og bildene ble tatt i begynnelsen av april. Opprinnelig skulle Cindy ha posert i aftenkjoler og vist hvor vakker en pyntet gravid kvinne kan være. Problemet med Cindy var at det nesten var umulig å se at hun var gravid. Derfor ble alle klærne tatt av, og Demi Moore var ikke lenger alene som gravid cover-girl.

GJØR EN DEMI: Cindy gjør en reprise av Demi Moores coverposering for sju år siden.
NETTO: I juninummeret av W stiller Cindy Crawford netto med halvstor mage.