Gravide kvinner og masse lesbisk elskov

Madonna skal på turne igjen.

(Dagbladet.no): Superstjerna Madonna viser god gammel skandaløs form når hun legger ut på verdensturné.

45-åringen lover simulert sex med en kvinnelig tangodanser i åpningen, vakre gravide kvinner entrer scenen idet «Papa don\'t Preach» spiller i gang, mens bombeangrep er temaet når Madonna leverer den nyere hitsingelen «American Life».

Elektriske stol

Men ifølge New York Post er det avslutningen som virkelig er interessant:

Lyset dimmer ut etter massevis med fyrverkeri. Når lyset kommer tilbake ser vi Madonna i den elektriske stolen. Når hun så står opp fra de døde, er det for å synge den rolige «Bedtime Story».

- Mye underholdning for penga

Turnéen starter i Los Angeles etter helga, og ifølge Madonnas nettsider er nesten alle konsertene allerede utsolgt. Det betyr at Madonna trekker rundt 750 000 mennesker bare i USA.

- Den siste turnéen var så visuelt storslått at det er vanskelig å tro at det kan kan bli mer ekstremt. Madonna har alltid noe å si. Noen skjønner det, andre ikke, men alle får mye underholdning for pengene, sier Rolling Stones-redaktør Joe Levy til New York Post.

Norge og Skandinavia er ikke en del av Madonnas verdensbilde i denne omgang. Er du Madonna-fan kan du prøve å få billett til konserten femte september i Paris. Den er ikke utsolgt.

UNDERHOLDNING:</B> Mange vil vel kalle Madonna for et populærkulturelt geni. Hun har ihvertfall levert kvalitet i alle ledd i over 20 år.
DESIGNERE:</B> Denne bh-en, designet av Jean-Paul Gaultier, fikk mye oppmerksomhet tidlig på 90-tallet. Til denne turnéen har Madonna hentet inn Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Miu Miu og Jimmy Choo.
MEST SEXY:</B> VH1, søsterkanalen til MTV, kåret nylig Madonna til den mest sexy artisten.