Graviditet og grøss i krimbøkenes «Venner for livet»

Vi anmelder påskekrimmen.

KRIMDRONNING: Camilla Läckberg er svenskenes nye krimdronning. Hennes nye bok vil nok få fansen til å kjøpe neste også, tror Dagbladets anmelder. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
KRIMDRONNING: Camilla Läckberg er svenskenes nye krimdronning. Hennes nye bok vil nok få fansen til å kjøpe neste også, tror Dagbladets anmelder. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Camilla Läckbergs nye bok «Havfruen» hopper denne uka opp til andreplass på boklista, og er med det landets mest populære krimbok for øyeblikket. Her kan du lese hva Dagbladets anmelder mener om boka. Vi anmelder også fem andre krimromaner denne uka. Les ukas bokanmeldelser her.

BOK: Beretningen om gjengen i Fjällbacka begynner å likne på en litterær versjon av tv-serien «Venner for livet»: Her er det ikke bare én hovedperson, men en hel gruppe mennesker som følges fra bok til bok mens de skifter bleier og henter i barnehagen og løser mordgåter — i den rekkefølgen.

Tvillinger Forfatteren Erica Falck og hennes mann, politietterforskeren Patrik Hedström, venter nå tvillinger, og Ericas voksende mage tar naturligvis stor plass i teksten. Dessuten er hennes lillesøster Anna nesten like gravid (bare med ett barn), mens Tanumshedes udugelige politimester, Bertil Mellberg, er blitt reservebestefar for barnet til sin kollega Paula. Så det handler mye om små barn og familieliv, men det er man vant til hos Läckberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer