Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Grei skuring for tenippende engelske fruer over 50

Men der stopper det, skriver Dagbladets anmelder om George Michaels bryllupshyllest. Hør låten her.

LÅT: 29. april er det duket for kongelig bryllup av episke proporsjoner. Da skal nummer to i arverekkefølgen til den britiske tronen, prins William og Kate Middleton, smis i hymens lenker.

Slikt går ikke upåaktet hen. Nå har avdøde Diana Spencers skandaleombruste venn, George Michael, spilt inn Stevie Wonders «You and I (We Can Conquer the World)» for å hylle hennes sønn og vordende brud.

HYLLER DET KONGELIGE BRYLLUPET:  Her er George Michael i aksjon i Oslo Spektrum.
Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
HYLLER DET KONGELIGE BRYLLUPET: Her er George Michael i aksjon i Oslo Spektrum. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Situasjonen krever kanskje en viss andektighet og det er der Michael har lagt seg. Til et bakteppe av sakrale korstemmer og lett klimprende pianotoner, crooner han sine bevrende verselinjer med vekselvis stor patos og hikstende hvisking.

Stevie Wonders har laget noen av tidenes flotteste ballader, og enkelte som kvalifiserer til noe helt annet.

«You and I (We Can Conquer the World)»

George Michael

3 1 6
Plateselskap:

Se alle anmeldelser

Anført av George Michaels affekterte sang, blir appellomfanget her ganske begrenset. Man skal ha en rimelig god mage for oppblåste og søtladne svisker for å ikke bli tørr i svelget før denne seansen er over.

Med andre ord, kanskje grei skuring for tenippende engelske fruer over 50, men det stopper nok der.

SNART GIFT:  Prince William and Kate Middleton går til alters den 29. april. For å lade opp kan de høre George Michaels låthyllest til seg selv. Foto: REUTERS/Adrian Dennis/Pool
SNART GIFT: Prince William and Kate Middleton går til alters den 29. april. For å lade opp kan de høre George Michaels låthyllest til seg selv. Foto: REUTERS/Adrian Dennis/Pool Vis mer

• Les også: Får låt i bryllupsgave

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media