Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

PÅSKEKRIM: Nedgravde hemmeligheter

Grei skuring med gode skuespillere - som i fjor

4,5 time med nye og kalde spor.

GOD DUO: Nicola Walker som Cassie og Sanjeev Bhaskar som Sunny Khan er tilbake med "Nedgravde hemmeligheter" og kalde spor. Spennende nok dette. Foto: NRK
GOD DUO: Nicola Walker som Cassie og Sanjeev Bhaskar som Sunny Khan er tilbake med "Nedgravde hemmeligheter" og kalde spor. Spennende nok dette. Foto: NRK Vis mer

TV: Velkjente og kalde spor fra den velfungerende, om noe forutsigbare, britiske krimfabrikken. Vi så første sesong i fjor, men det er ei heller nå så mye nytt under den onde himmelen. Men, vi er veldig svake for hovedrolleinnehaveren, Nicola Walker som Cassie. Hun er fortsatt ansatt ved «cold case»-avdelingen innenfor Scotland Yard der hun jobber tett sammen med Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar). Duoen kler hverandre i samspillet både på jobben og der vi blir invitert inn i den mer private sfærens problemer.

Som sist er det ikke alt som stemmer med far og familien og kjærligheten kontra jobben som krever både sin mann og kvinne. Britene kan kunsten å få dette til uten at det mister troverdighet som det ofte gjøres i norske utgaver av heseblesende vi skal redde-verden-krim.

Nedgravde hemmeligheter

4 1 6
10.april kl 21.30
Beskrivelse:

Kalde spor er en britisk vekstnæring.

Kanal:

NRK 1

«Gode skuespillere redder serien av forutsigbart plott.»
Se alle anmeldelser

Men, kalde spor-krimplott er det etter hvert blitt mye av, litt for mye og litt for ofte, men samtidig er denne krimserien nedtonet når det kommer til de ytre og enkle grep av ikke eksisterende blodsprut, gørr og billig faenskap.

I "Nedgravde hemmeligheter" - som i det virkelig liv noen ganger - ser vi at fasadene juger, noe som da også er tråden i denne serien hvor det dveles og legges ut små spor, noe som gjør at vi som mottakere bli en smule hektet og derfor gjerne vil være med på å nøste opp hvem i all verden som dumpet et lik av en kjent politiker for 25 år siden i River Lea. Det som gjør «Nedgravde hemmeligheter» til grei og spennende skuring som påske-tv-lektyre er: Det som tilsynelatende ser ut som det er 1:1, definitivt ikke er det. Slemme folk i alle samfunnslag, svik, utpressing og misbruk.

Sendes 10., 11. og 12. april.