Grei suvenir

Ikke så mye å rope hallelujah for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: De kaster ikke bort tida i studio, Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm. Tre år etter monstersuksessen «Hallelujah Live» er de tilbake med nok et livealbum, basert på tre konserter på Slemmestad og i Oslo Spektrum i mai.

Sommerjobben, en turné nesten landet rundt fram til slutten av august, er så vidt i gang, og her foreligger suveniren i form av et «nennsomt utvalg» på 16 låter. Greit nok, det.

Maraton

Kvartetten har gjort et nummer av at de gir tre timer lange konserter. Jeg tør påstå at de hadde blitt bedre om de hadde blitt redusert til to timer, så da burde vel en timelang cd være enda bedre?

Vel, det er gjort noen riktige valg, for eksempel at halvparten av de 16 låtene er hentet fra artistenes eget solorepertoar. Et album med utelukkende kjente coverlåter, uten å tilføre dem noe, ville vært et gedigent bomskudd, nå får i hvert fall noen av guttas egne låter en slags ny dimensjon – i det minste i form av harmonisang.

Det er da også disse låtene som utgjør de mest hederlige unntakene her, som Kurts «Reality Kicks» og «My Street», Linds ukulelelystige «Scared Of Heights» og Holms nedstrippa «The Andy Edmunds Show».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer