- Greit å ryke på kunnskap

Det var egentlig helt greit å bli slått ut på kunnskap, sier Reidun (20) fra Farmen.

(Dagbladet.no): Det var nokså jevnt i begynnelsen, men til slutt måtte Reidun Nilsen gi tapt for kunnskapene til Siren Høyland (23). I kveldens episode så vi Farmen-favoritten pakke sakene sine og forlate gården.

- Jeg visste svarene på noen av spørsmålene, men stolte ikke på meg selv. Hadde jeg gjort det, kunne det gått bra, sier Farmen-favoritten til Dagbladet.no.

- Sliten

Egentlig syntes hun det var ganske greit å ryke, i alle fall der og da.

- Kunnskap er en ganske åpen konkurranse, resultatet er litt tilfeldig. Dessuten var jeg veldig sliten og klar for å reise hjem. I ettertid har jeg tenkt at jeg skulle gitt litt mer, forteller Reidun.

Litt trist var det å reise fra vennene Snorre, Live og Bente. Derimot gjorde det henne ikke så mye å forlate Siren og Barbro. De har ikke akkurat vært perlevenner på Farmen.

- Barbro er grei

I onsdagens episode så vi Reidun legge ned arbeidet i protest mot storbonde Barbro.

- Jeg bestemte meg for å være en drittunge! Jeg ble skikkelig provosert da Barbro ble valgt til storbonde, fordi hun hele tiden sluntret unna. Da hun fikk den skaden bare ballet det på seg, sier Reidun. Som legger til at hun egentlig synes Barbro er ei grei jente...

Fotballkonflikt

I det siste har det vært mye mediefokus på Farmen-jentas forhold til treneren på topplaget Medkila som hun tidligere spilte for. Treneren har uttalt at 20-åringen har brutt spillerkontrakten både skriftlig og muntlig. Noe Reidun ikke er enig i.

- Han har brutt kontrakten med meg flere ganger før jeg gikk inn i Farmen. Jeg sa jeg ville prøve å spille igjen etter Farmen-oppholdet, men har ikke hatt de samme kreftene etter at jeg kom hjem. Jeg gikk på en smell, sier Reidun, som er skuffet over den offentlige kritikken fra sin tidligere trener.

Trener seg opp

For tiden trener hun styrke for å få musklene tilbake. Og spiser godt. For mens selve opplevelsen og de nye vennene var det beste ved å være med i reality-serien, var sulten det verste.

- Det, og at det var mye dødtid. Jeg hater å kjede meg! sier Reidun Nilsen.