Greit å vise barn saueslakt?

«Jeg stiller meg helhjertet bak det denne barnehagen forsøker å demonstrere. Sauekjøtt kommer ikke i vakuumpakket plastikkpose i frysedisken, heller ikke kommer melk fra en pappkartong.

Silje

«Barn har mye sterkere sanseinntrykk enn oss voksne, og jeg ser ikke nødvendigheten med å vise BARNEHAGEBARN dette. Hvorfor ikke vente noen år? Det er da uansett ingen nødvendighet for små barn å vite hvordan sauen slaktes eller hvor brutalt det er, er det vel?

bcbc«Husker da jeg var liten og far tok meg med på fisketur og lærte meg å sløye fisken selv. Synes det var litt skummelt i starten, men fint å lære hvor maten kommer fra. Tror mange i dagens samfunn hadde hatt godt av ting som dette.

Bob«Da kan man like godt vise ungdommer ekte filmer som florerer på nettet av trafikkulykker, av mennesker med avrevne lemmer, som ligger splattet utover veiene. Jeg mener at barnehage barn IKKE bør se på dette. Livet er hardt og det er vår plikt å ikke bekymre våre barn med hva Bambi skal gå igjennom når den har kommet opp i en viss alder.

Tor«Barn skjønner ikke umiddelbart at slakting som dette er noe galt, med samtaler i forkant, og foreldre som ikke er hysterikere ovenfor sånt, så er det normalt ikke noe problem for barnet. Det kan derimot være kjekt for barnet, for å utvikle verdensbildet tidligere.

Lars