Grenseløs sex

HVEM: Catherine Millet (54). HVOR: Paris. SAK: Catherine Millets seksuelle selvbiografi handler om utallige knull - når som helst, hvor som helst og med hvem som helst. Nå kommer boka på norsk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I nesten 20 år levde Catherine Millet et spesielt dobbeltliv. Om dagen som en anerkjent kunstkritiker og sjefredaktør for kunstbladet Art Press. En typisk representant for den franske intelligentsiaen. Om natta som en umettelig deltaker i seksuelle gruppeorgier, med begge kjønn, ofte i de verste horestrøkene i Paris. Tilsynelatende i full harmoni.

Det er Ms. Hydes netter hun beskriver på 200 sider i boka «Catherine Ms seksuelle liv». Med alle detaljer. Leseren vil fort gjenkjenne Catherine Ms horisontale visjon av verden. For eksempel fra dypet av en lenestol.

«Med hodet på høyde med de kroppsdelene som dukket opp, kunne jeg suge og pumpe, mens jeg med armene på armlenene runket to kjønn samtidig» , skriver hun.

I dag er forfatteren alene i dypet av sofaen. Med beina tekkelig sammen og pent påkledd. Hun har til og med bh, mens hun på den tida aldri hadde noe undertøy. Hun ser absolutt ikke ut som hun har hatt sex med halve verden.

- Jeg førte ikke regnskap, som Casanova eller Don Juan. Det var ikke mitt problem. Det var viktigere for meg å kunne ha sex med alle mulige personer enn å sette noen rekord. Jeg ville bare være helt rede. Selv i dag, under visse omstendigheter og overfor visse menn lurer jeg på om jeg fortsatt er det. Svaret er ja, men nå gjør jeg det ikke lenger. Jeg har ikke lyst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer