Eventbransjen under coronakrisen:

- Grenseløst frekt og uvitende

Jan Fredrik Karlsen raser mot regjeringen etter mandagens forslag om å inkludere bransjen i støtteordningen for reiseliv.

REGJERINGEN: I mandagens pressekonferanse snakket Iselin Nybø om nye tiltak vedrørende reiselivbransjen, noe som ikke falt i god jord hos Jan Fredrik Karlsen. Video: NTB. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.23% Første dose: 78.17%

- Vi satt som tente lys foran TV-en. Det var som en fotballkamp mellom Norge og Brasil, men så oppdager du at dommeren er volleyballdommer, sier Jan Fredrik Karlsen til Dagbladet.

Karlsen driver eventbyrået All-In AS. Han og resten av selskapet hadde store forhåpninger i forkant av gårsdagens pressekonferanse hvor næringsminister Iselin Nybø skulle presentere nye krisepakker.

- Næringsministeren bruker ord som den «såkalte eventbransjen» og sier at smitteverntiltak ikke er grunnen til at bransjen sliter. Det er grenseløst frekt og uvitende, spesielt etter all den tiden vi har brukt på å forklare dem hva vi er og gjør, sier Jan Fredrik Karlsen til Dagbladet.

- Like stor respekt

Eventbransjen ble plassert sammen med reiseliv i en felles støtteordning, selv om det var antydet at de ville få sin egen.

Karlsen understreker at han forstår at situasjonen er krevende, og setter pris på at regjeringen vil kompensere bransjen for noe av det økonomiske tapet den har lidd, men han mener at ordningen et tegn på at regjeringen fortsatt ikke forstår hva bransjen hans trenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer