Grenseprengende grooves

DJ Strangefruit og Prins Thomas har gått fra konseptene. På Cosmos Jam Session spiller de rett fra sjela, uavhengig av musikalsk sjanger.

I utelivs-jungelen popper det opp nye klubbkonsepter som sopp om høsten for tida. Det er et bredt utvalg og noe for enhver smak rundt ethvert gatehjørne. DJ Strangefruit (Pål Nyhus) og Prins Thomas slår nå et slag for den mer uforutsigbare klubbkvelden. Kosmisk og eklektisk blir det når to av Norges beste DJ`er spiller sin favorittvinyl to fredager i måneden. De lover deg ingenting, bortsett fra musikk av klasse hele kvelden. Og Blå melder om fullt hus de to gangene Cosmos Jam Session har fått boltre seg.

Strangefruit og Prins Thomas er to av de mest profilerte DJ`ene i landet. Strangefruit har spilt med nyskapende jazzmestere som Eivind Aarseth og Nils Petter Molvær. Han var en av de første norske DJ`ene som ga ut sin egen mixplate (Mixed på Warner). Prins Thomas river i Boogie Bus på Jazid hver torsdag og spiller med Folk og Røvere. Både han og Strangefruit reiser land og strand rundt på alskens festivaler og klubber. Og sist, men ikke minst: De utrettelige ridderne av miksebordet er fra Hamar.

Etterhvert er planen å importere internasjonalt kjente DJ`er og artister til fri-klubb på Blå. Førstkommende fredag er det bare Strangefruit og Prins Thomas som gjør det de liker best, nemlig å spille overraskende, god musikk av alle slag.