Gretne Girls

I sitt første radiointervju siden bruddet med Geri, ba de programlederen om å passe sine egne saker. De fire gjenværende Spice-jentene gjorde ingen forsøk på å skjule sin irritasjon over det de oppfattet som dumme spørsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DJ og programleder Kevin Greening i Radio 1 fikk en tøffere oppgave enn forventet da han fikk de fire forlatte Spice-jentene i studio i går. For å være hyggelig, og starte det første radiointervjuet i en ufarlig ende, spurte han dem:

- Så dere kampen mellom England og Tunis?- Vet du hva? Vi er her for å snakke om turneen vår, ikke fotball, kom det kontant fra Baby Spice.Men det viste seg å være en sannhet med modifikasjoner, siden Victoria Adams har svært nære forbindelser til fotballspilleren David Beckham. Og det at Beckham måtte følge kampen fra sidelinja var, ifølge popstjernen, uproblematisk. Det var ikke resten av intervjuet.

-Pass deg!

Isen var såvisst ikke brutt mellom plateprater og plateselgersker. Kevin Greening ville vite mer om bruddet med Geri Halliwell, men fikk beskjed om å passe sine egne saker.

- Hør her kamerat, hvis du tror at du skal få den historien eksklusivt må du tro om igjen, var Mel B's svar på tiltale.

- Alt du behøver å vite er at Geri har gitt seg, og at Spice Girls fortsetter, kompletterte Mel C. Dessuten var hun aldri sjefen, selv om det kunne virke sånn innimellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer