Grinete Gwyneth

Britiske menn syns ikke det er rart at ingen ville date filmstjernen.

Hvem skulle tro at Gwyneth Paltrows (manglende) kjærlighetsliv skulle få britiske The Times til å kvesse knivene? Tidligere i sommer anklaget filmstjernen, som bodde noen måneder i London mens hun spilte i stykket «Proof», britiske menn for å være feige siden ingen ville gå ut med henne.

- Det ser ikke ut til at britene går på date. Hvis noen ber deg med ut er de virkelig vågale, mens i USA skjer det hele tiden, sa hun til magasinet Now.

Men ingen kritiserer ellers sindige engelskmenns evner til kurtise ustraffet. I debatten som fulgte følte journalister på begge sider av Atlanterhavet seg kallet. Sindige Independent spurte «Hvem har egentlig lyst til å tilbringe natta med Gwyneth?», mens The Times lurte på om Gwyneth hadde tenkt på at fravær av beilere kunne ha noe med henne å gjøre. Avisa fant det passende å ramse opp fem menn som de mente var altfor bra for det de kalte «et ikon over amerikansk selvopptatthet og arroganse». Intet mindre.

Tabloidene var enda slemmere.

«Gwyneth er ulykkelig fordi hun mistet mannen sin til Jennifer Lopez», hevdet Daily Mail og viste til Paltrows korte romanse med Ben Affleck. Nå har den oscarvinnende skuespilleren flyttet hjem igjen.

VEGGPRYD: Gwyneth Paltrow klaget over at hun ikke hadde draget på britiske menn.