DET ENDER I TÅRER: Årets første podkast spår om et nytt dramatisk år og må selvfølgelig innom Hadeland. Her nestleder i Krf, Kjell Ingolf Ropstad, sammen med statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen og kulturminister Trine Skei Grande utenfor Granvolden gjestgiveri hvor regjeringsforhandlingene startet onsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
DET ENDER I TÅRER: Årets første podkast spår om et nytt dramatisk år og må selvfølgelig innom Hadeland. Her nestleder i Krf, Kjell Ingolf Ropstad, sammen med statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen og kulturminister Trine Skei Grande utenfor Granvolden gjestgiveri hvor regjeringsforhandlingene startet onsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Siste med Marie Simonsen

Grining på Hadeland, køsniking i Arendal og Dagbladets sanne jeg

Årets første podkast er her.

Kommentar

2019 ligger an til å bli et enda mer dramatisk politisk år enn skandaleåret vi har lagt bak oss. Britene skal ut av EU og Donald Trump risikerer å bli stilt for riksrett, men podden har mer enn nok med å spå om hva som skjer på hjemmebane.

Blir det en ny historisk flertallsregjering? Vinner de blå tilbake storbyene i høstens kommunevalg? Er distriktsopprøret på hell?

Geir Ramnefjell, Ola Magnussen Rydje og jeg ser i spåkulen og på meningsmålinger.

Dagbladet fylte 150 år i inngangen til året. Det er all grunn til å feire. Men hva er egentlig Dagbladets politiske ståsted? I kommentarfeltene blir vi beskyldt for å være blodrøde kommunister, men sannheten er mer borgerlig, kan avisas mangeårige redaktør John Olav Egeland avsløre.

Og til slutt enda en avsløring. Hvilken partileder snek forbi køen i Arendalsuka? Det var i hvert fall ikke Trygve Slagsvold Vedum som ikke flyr helikopter for å fremstå mindre elitistisk.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.