Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gro i lakk for 150 kroner

På Det Norske Teatret kan du også bli selvlysende fisk.

(Dagbladet.no): Hvis du har drømmer om å opptre i selskapslivet som landsmoder Gro Harlem Brundtland i knallrød lakkdrakt med store påsydde pupper, ja da kan drømmen bli din for 150 kroner. Hvis du skynder deg.

Mellom 11 og 15 i dag selger Det Norske Teatret i Oslo ut mange kostymer og effekter fra forestillinger de siste årene. Gro i lakk finnes i fem eksemplarer, som har vært ikledd blant andre Rune Andersens kropp i Are Kalvøs forestilling "1000 år og like blid".

Hvis du er på jakt etter et mer klassisk kostyme, er det mulig å få kjøpt Andrea Bræin Hovigs krinoline fra "Hustruskolen. Kanskje utstyrt med lanser og våpen fra "Draumkvedet".

- Det meste fra de siste årene er til salgs, med faste priser. Fra "Pinoccio" har vi ikke lenger hovedkostymet, men det er ikke dårlig å bli en selvlysende fisk fra "Pinoccio" heller, mener Benedicte Folkman i Det Norske Teatret.

 AS YOU LIKE IT : Nina Woxholtts røde Shakespeare-drakt kan du få kjøpt, også Iren Repepns grønne kostyme fra "Bernanda Alba". Foto: Kristian Ridder-Nielsen.
AS YOU LIKE IT : Nina Woxholtts røde Shakespeare-drakt kan du få kjøpt, også Iren Repepns grønne kostyme fra "Bernanda Alba". Foto: Kristian Ridder-Nielsen. Vis mer
UADSKILLIGE Gro Harlem Brundtland og kopien Rune Andersen er uadskillelige, men det er bare Gro-kostymet til Rune Andersen som er til salgs på Det Norske Teatret i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling